Mycket färg med Jenny Dahlkar

Hon som alltid målat, ritat och varit kreativ, bor i familjens gamla sommarstuga i Bergshamra (bara 15 minuter från Wira) berättar om sina målningar:
– de är sällan förutbestämde, de sker i stunden. Jag vet sällan hur en målning skall se ut när jag är klar. Det ger sig på ”vägen” i processen. Min konst är inte min hobby eller försörjning. Det är min livsstil! Den måste ut och jag hoppas att den berör någon och kommer till nya ägare, för att den glädjer och inspirerar andra”.

Utställningen heter ”Molto colore” vilket betyder ”Mycket färg” på Italienska och pågår fram till den 9 Juli.

Ta med familjen, släkter och även vänner som kanske är på besök!

Kolla vilket vackert kubbspel Jenny Dahlkar har målat.
Unikt och färgglat utomhusspel, perfekt för dessa varma dagar som verkligen gjort för att sprida glädje finns i Kulturstugan tom fredag.

Utställnings datum 3 – 9 Juli 2021.